Proizvodi

Tijekom pola stoljeća, koliko smo prisutni na tržištu, profilirali smo se kao tvrtka koja se u svakom trenutku može prilagoditi potrebama i željama kupaca. Kvaliteta naših proizvoda ogleda se u činjenici da se kod nas proizvode drvene nožice za namještaj nekih od najvećih hrvatskih i europskih proizvođača namještaja.

Dugu tradiciju obrađivanja drveta kombiniramo s najnovijim tehnologijama zbog čega su finalni proizvodi vrhunske izvedbe i kvalitete.

Dizajn našeg proizvoda najvećim dijelom osmišljavamo u suradnji s kupcem prilagođavajući ga izgledu namještaja s naglaskom na njegove osnovne linije.

Proizvodni program

Proizvodni program čine nožice za namještaj, profilirane lajsne, ručke, ukrasne tiple i konstrukcijski dijelovi namještaja.

Profilirane nogice za namještaj

Nogice za namještaj različitih profila koje se koriste za tapacirane garniture i ležajeve, ormare, stolove, stolice, klupe i sl. Način izrade - glodanje

Profilirane nogice za namještaj Profilirane nogice za namještaj Profilirane nogice za namještaj Profilirane nogice za namještaj Profilirane nogice za namještaj Profilirane nogice za namještaj Profilirane nogice za namještaj Profilirane nogice za namještaj Profilirane nogice za namještaj Profilirane nogice za namještaj Profilirane nogice za namještaj Profilirane nogice za namještaj Profilirane nogice za namještaj

Profilirane lajsne

Proizvodi za završnu montažu na namještaju (kuhinje, regali) i kao podne, kutne lajsne.

Profilirane lajsne

Ručke

Tokareni i profilirani elementi za namještaj, alate, igračke i sl.

Ručke Ručke Ručke

Tokarene nogice za namještaj

Nogice za namještaj koje se koriste za tapacirane garniture i ležajeve, ormare, stolove, stolice, klupe i sl. Način izrade - tokarenje.

Tokarene nogice za namještaj Tokarene nogice za namještaj Tokarene nogice za namještaj Tokarene nogice za namještaj Tokarene nogice za namještaj Tokarene nogice za namještaj Tokarene nogice za namještaj

Tokareni elementi

Razni tokareni elementi različitih namjena i dimenzija.

Tokareni elementi Tokareni elementi Tokareni elementi Tokareni elementi

Ukrasne tiple

Sitni elementi za završnu montažu na namještaju.

Ukrasne tiple